Magister       Medewerkers       Route

Onze school

De Faam groot-2

Onze school

Zoek je een school waar je je snel thuis voelt? Kom naar de Faam! In ons open, lichte gebouw is de sfeer heel goed. We zijn maar met 180 leerlingen. Dus iedereen kent elkaar. In de les kijken we naar wat jij kunt en wilt. Wil je een vak graag leren uit een boek? Dat kan. Of ga je liever aan de slag met een project? Ook dat mag. In de lessen kun je ook werken op een iPad. Je leert dus op de manier die het beste bij jou past.

Vanaf de brugklas krijg je alle praktijkvakken. Zo ontdek je wat je allemaal kunt doen als je klaar bent op onze school. Je krijgt je eigen, vaste klas. Heb je praktijkles, dan is de klas kleiner. Je bent dan met tien leerlingen. Op die manier krijg je altijd hulp van de docent. Ben je goed in een vak? Dan krijg je daar een bewijs van. Daarmee kun je in de bovenbouw je praktijkschooldiploma halen. Je krijgt ook je eigen coach en ga je stage lopen. Op De Faam ontdek wie je bent en wat je graag wilt. Op naar een toekomst die werkt!

Dit is waar wij voor staan
Betrokkenheid
Veiligheid
Vertrouwen

De extra’s die wij je bieden
Onder andere eXtra waarmee je meer begeleiding krijgt als je dat nodig hebt, Pro-ROC, Pro-vmbo in samenwerking met VMBO Pascal Zuid, leren met iPads, Boris-trajecten waarbij je een paar dagen per week op school bent en een paar dagen bij een bedrijf en je krijgt ondersteuning in je baan tot twee jaar nadat je klaar bent op De Faam.