Magister       Medewerkers       Route

Nieuws

De Faam groot-26

Nieuws

Gouden Schoolkantine Schaal

Onze school is donderdag 17 juni bekroond met een gouden Schoolkantine Schaal door het Voedingscentrum. Het Voedingscentrum heeft op haar site verschillende eisen staan voor een zilveren, gouden of ideale kantine. Een gouden kantine biedt o.a. groente en fruit aan en 80% ‘betere keuzes’ als een gezond alternatief.

Gitaarles door Ruben Hoeke

Leerlingen uit klas 1 t/m 3 krijgen 2 weken gitaarles van Ruben Hoeke.

Muziek draagt op een unieke manier bij aan de ontwikkeling van kinderen – wetenschappelijk onderzoek toont dat keer op keer aan. Het bevordert bijvoorbeeld de sociaal-emotionele ontwikkeling en de ontwikkeling van het brein. Ruben Hoeke is een Nederlandse rockgitarist die met de Ruben Hoeke Band zes albums heeft uitbracht.

Eind 2020 startte Ruben een grote nationale inzamelingsactie genaamd ‘Geef een gitaar aan een Kind’ t.b.v. kansarme kinderen. 

Geen betaling met contant geld meer op De Faam.

Op maandag 22 maart zijn we gebruik gaan maken van KUARIO.

KUARIO is een app op de telefoon waarmee uw kind een bestelling kan betalen in de kantine van school. Met deze app kunnen de leerlingen op een makkelijke en veilige manier, via Ideal, een geldbedrag overmaken.

De coaches helpen met het downloaden van de app op de telefoon van de leerlingen.

TIP: Ook als ouder kunt u de app downloaden en een account aanmaken waarmee u makkelijk geld kunt overmaken naar het account van uw kind.

Online Afrikaanse dansles.

Dinsdag 16 februari hebben we heerlijk genoten van een  online Afrikaanse dansles. De leerlingen hebben thuis achter hun laptop geweldig mee gedanst. Ondanks de corona beperkingen hebben we een feestelijke dag gehad.