Geachte ouders en/of verzorger(s),

Op dinsdag 5 april geeft Theatergroep ‘The Passenger’ een voorstelling in het gebouw van Pascal Zuid. De Theatergroep brengt een bruisende voorstelling met muziek-zang-dans- en humor. De voorstelling toont hoe je je leven als een roadtrip kunt ervaren, met alle bijbehorende “kuilen en hobbels” in de weg.

Voorstelling: ‘Road Trippin’ door Theatergroep ‘The Passenger’
Datum: dinsdag 5 april
Tijd: 10:30 u – 12:10 u.
Locatie: Aula Pascal Zuid

Jongeren durven vaak niet te praten over hun ervaringen met bijvoorbeeld huiselijk geweld, discriminatie, verslaving, homoseksualiteit of pesten. De voorstelling laat zien hoe je door het delen van jouw problemen je verbonden kunt voelen met de mensen om je heen en dat je er niet alleen voor staat. Zo ontdekken de personages gedurende de voorstelling dat juist deze moeilijke periode ook mogelijkheden biedt.

De voorstelling kan een grote indruk maken op de leerlingen. Na afloop van de voorstelling vindt er een kort gesprek plaats met de theatergroep en vervolgens een coachles waarbij ervaringen en indrukken met elkaar worden gedeeld. Door jongeren na de voorstelling uit te nodigen en in een veilige setting hierover in gesprek te gaan, kunnen ze (in)direct hun ervaringen bespreekbaar maken.

Meer informatie over de voorstelling Road Trippin’ kunt u vinden op: www.theatergroepthepassengers.com
Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande dan kunt u contact opnemen met de coach of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,
Bianca Janssen
Bouwcoördinator