Geachte ouders en/of verzorger(s),
Op dinsdag 5 april geeft Theatergroep ‘Kikid’ tussen het lesprogramma door een voorstelling in de sporthal. De theatergroep brengt een bruisende voorstelling met behulp van Social media en muziek. De voorstelling zorgt voor een open gesprek over social media, sociale veiligheid en cyberpesten.

Voorstelling: ‘Like me ’ door Theatergroep ‘Kikid’
Datum: dinsdag 5 april
Tijd: 10:30 u – 12:10 u.
Locatie: Sporthal (neem sportschoenen mee als je niet op sokken wilt)

Social media is overal. Niet alleen op school of op straat, waar je ook bent. Groepsdruk, intimidatie, een uitdagend profiel aanmaken, filmpjes en foto’s posten worden tijdens deze middag besproken. Digitale media maken het nog veel belangrijker voor jongeren om te weten wie ze zijn en waar hun grenzen liggen. Zelfkennis is dan ook een belangrijk thema binnen het programma ’like me’.

De voorstelling kan een grote indruk maken op de leerlingen. Door de combinatie van theater, educatie, discussie en creatieve opdrachten is het mogelijk om in gesprek te komen. Na afloop van de voorstelling vindt er een kort gesprek plaats met de theatergroep en vervolgens een coachles waarbij ervaringen en indrukken met elkaar worden gedeeld. Door jongeren na de voorstelling uit te nodigen en in een veilige setting hierover in gesprek te gaan, kunnen ze (in)direct hun ervaringen bespreekbaar maken.

Meer informatie over de voorstelling ‘Like me’ kunt u vinden op: www.kikid.nl

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande dan kunt u contact opnemen met de coach of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Met vriendelijke groet,
Bianca Janssen
Bouwcoördinator